Kvalitet behöver inte vara dyrt. Det är en av våra starkaste drivkrafter och vi arbetar ständigt med att hålla nere priserna, så att fler kan handla av oss. Trots det hittar du gott om kända varumärken i våra butikshyllor. Vi har dessutom ett brett sortiment med produkter för hela familjen. Vårt utbud varieras efter säsong så att du kan hitta allt för hemmet och dig själv.

Vi finns på 7 orter runt om i Sverige, men du hittar inga Karlssonvaruhus inne i storstäderna. Vill du fynda bra produkter till låga priser ska du bege dig till mindre orter, från Bräkne-Hoby i söder till Bollnäs i norr. Men självklart nöjer vi oss inte här. Vårt mål är att bli ännu fler butiker, så att vi kan erbjuda ännu fler kunder produkter och varumärken av hög kvalitet till ett riktigt lågt pris.

Karlssons historia

Karlsson är ett företag med anor. Allt började med entreprenören Göran Karlsson, grundaren av Gekås Ullared. 1998 startade Göran en e-handel, som bestod av tillfälliga partier som han kom över genom sitt globala kontaktnät. Med facit i hand kan man säga att Göran var före sin tid när han startade upp e-handeln, för tyvärr var nätshopping ingenting konsumenter ännu sysslade med. Istället köpte Göran upp Verktygsboden i Veddige, som ägdes av en annan entreprenör vid namn Benny Andersson.

Göran och Benny bestämde sig för att öppna vad som kom att bli det första fysiska Karlssonvaruhuset i Verktygsbodens gamla lokaler. Föga anade Göran och Benny att detta skulle bli början på ett långt och givande samarbete. Snart öppnade de nämligen ytterligare ett varuhus i Morgongåva tätt följt av ett i Högsby. Snart fick även Mariestad, Töcksfors och Vetlanda egna Karlsson-varuhus.

Göran och Bennys arv lever vidare än idag. Även om sortimentet till största delen består till kvalitetsprodukter framför tillfälliga partier är vi fortfarande ett lågprisvaruhus i både själ och hjärta.

Jobba hos oss

Vill du arbeta i något av våra varuhus eller på vårt huvudkontor? Skicka en ansökan till nyttjobb@karlsson.se.

Läs mer

Köpvillkor

Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp. Här kan du läsa mer om vad som gäller om du skulle ångra dig eller inte vara nöjd med ditt köp.

Läs mer

Företagskund

Bli företagskund hos oss, så kan du ansöka om att handla på faktura och få 10 dagars kredit.

Läs mer