Piffa upp dina läderskor!

Har dina favoritskor tappat sin forna glans? Funderar du på att kasta dem, trots att de är de skönaste du har? Lugn, det finns några enkla knep för att piffa till läderskor som har ett par promenader på nacken. Alla skovårdsartiklar finns givetvis att köpa hos oss till fina priser!

Du behöver:

  • En ren trasa
  • Kvill skokräm (49 kr)
  • Kvill skovax (69 kr)
  • Kvill skoputssvamp (20 kr)
  • Kvill skodeodorant (69 kr)
  1. Börja med att tvätta dina skor med en fuktig trasa och se till att de är helt fria från smuts. Smörj in skorna med skokräm. Skokräm både rengör, vårdar och skyddar dina skor mot väta och smuts. Dessutom får färgen ett lyft och både blekningar och slitage göms. Sätt handen i skon och lyft upp den så att du kommer åt på alla sidor utan att hålla direkt på skon. Låt torka i 10 minuter.
  2. Dags för putsning! Applicera skovax tunt och jämnt över skorna. Låt det vaxet torka en liten stund, även vaxet vårdar dina skor och skyddar dem mot yttre omständigheter. När vaxet har torkat tar du fram en borste, trasa eller en skoputssvamp och putsar skorna tills de uppnår en härlig glans.

  3. Slutligen är det dags för insidan, som är minst lika viktig! Med skodeodorant får du enkelt bort gammal fotsvett och oönskad lukt. Spraya insidan av skorna och låt dem torka. Nu har dina skor fått ett härligt lyft och är redo för många fler promenader! Ge samma kärlek till alla dina skor så kommer de att hålla dubbelt så länge!